EL TORREÓN - INFORMACIÓN SINDICAL

ATAB | Núm. 578 | abril 2023 | Especial eleccions sindicals

ABANS, ARA i SEMPRE, VOTA ATAB

Som a les portes d’unes noves eleccions sindicals, i en aquest Torreón Especial Eleccions us volem explicar qui som, les nostres prioritats per al període 2023-2027 i fer-vos coneixedors de les nostres candidatures a tots els centres de treball. L’ATAB som el sindicat independent dels treballadors i treballadores d’Aigües de Barcelona.

Practiquem un sindicalisme d’autogestió i democràtic, i volem encapçalar la negociació del proper conveni col·lectiu, tornant a ser el sindicat majoritari.

Volem que ens ajudeu a aconseguir-ho amb el vostre vot. Cada vot és imprescindible, i teniu molts motius per fer-ho. Amb gairebé un segle d’antiguitat, la presència de l’ATAB sens dubte ha estat un dels factors determinants per assolir un conveni laboral del qual podem sentir-nos orgullosos. Un conveni amb millors condicions que a la resta d’empreses del grup, i que a la desapareguda EMSSA. Fets, i no només paraules.

El projecte de l’ATAB ha marcat la diferència, perquè som treballadors i treballadores de la casa, treballant pels companys.

Fins i tot, molts seguim col·laborant amb el sindicat un cop jubilats de manera altruista.

Som lliures, i no tenim les pressions de cap direcció de Madrid o de qualsevol altre lloc quan hem de negociar o quan cal denunciar allò que és injust.

Aquest any també se celebren eleccions municipals, i sens dubte el resultat marcarà el rumb d’Aigües de Barcelona en els propers 4 anys.

Si repeteix el govern del nostre soci públic i regulador, l’AMB, els intents de municipalització de l’aigua seguiran i a l’ATAB tornarem a parlar clar, sense embuts, defensant com sempre l’excel·lent servei que presta la nostra empresa.

Les prioritats del nostre programa de treball són les vostres. Les que ens feu arribar dia a dia i amb les que ja estem treballant.

Seguidament us les exposem, sense perdre de vista que caldrà abordar els reptes que sorgeixin durant aquests propers quatre anys. Comptem amb vosaltres per fer-ho possible!