Tercera Reunió Comissió Negociadora

Conveni

 

El passat dimarts es va reunir la Comissió Negociadora del Conveni Col.lectiu.

Al començar la reunió va prendre la paraula el portaveu de l’UGT per manifestar el seu rebuig a la sanció de 10 dies que ha imposat la direcció a un afiliat del seu sindicat, treballador del laboratori de Collblanc.

Els portaveus de CCOO i ATAB van expressar la seva solidaritat amb l’UGT.

La direcció de la empresa es va negar a comentar el tema.

A continuació es va discutir sobre el procés de canvi dels comptadors electrònics. La direcció va manifestar que davant de la punta de treball que aquest procés representa estava pensant en buscar un reforç extern al personal d’operacions.

Els representants dels treballadors vam rebutjar que s’externalitzi aquesta feina pròpia d’operacions, finalment, la direcció va manifestar que estudiarà si amb el personal que tenim a operacions podem assumir la feina. Els representants dels treballadors vam dir que si fa falta es poden contractar temporals per solventar les puntes de treball que puguin produir-se.

El portaveu de la direcció va traslladar a la comissió negociadora l’acord tractat en l’última reunió de la CPCP consistent en que a partir d’ara els temporals amb una antiguitat superior a 2 anys es podran presentar en últim torn a les vacants que surtin per circular i que en cas de guanyar-les passaran a tenir contractes indefinits.

Desprès d’un recés, el portaveu de la direcció va presentar la seva proposta per prorrogar el conveni en les següents condicions:

  1. Conveni per 1 any.
  2. Increment a compte de l’1,4% sobre el salari actual, no revisable a la baixa.
  3. Clàusula de revisió del 0,3% si l’IPC és inferior al 2% i del 0,5% si és superior.
  4. Conversió en indefinits dels contractes temporals de 31 rellevistes.
  5. Tots els temes relacionats amb la Llei d’Igualtat, amb les Pensions, amb el Torn i amb la Jornada Partida es tractaran en les comissions específiques.

El comitè demana un temps per reunir les respectives seccions sindicals i poder concretar una resposta unitària a la proposta de la direcció.

S’acorda convocar la propera reunió pel dimecres dia 18 de març.

 

 

Deixa un comentari