Reunió

a Treball.

 

Avui dilluns 12/04/2010, reunit el Comitè Intercentres amb els representants de la Direcció amb la presencia de la mediadora del Departament de Treball, el Director Sr. Rozman ha procedit a presentar el seu pla estratègic, enumerant i exposant cadascuna de les 32 mesures que suposen, segons ells, l’excedent dels 194 llocs de feina.

La Direcció ha fet esment al seu pla d’acompanyament social per als 69 excedents no prejubilables, que inclou recol.locacions en empreses del grup per un 40 – 50 % de l’excedent, i per la resta, recol.locacions prèvia formació. Pels que no s’encabeixin en cap de les dues opcions anteriors, baixes incentivades.

Les prejubilacions afectarien als més grans de 56 anys (125 treballadors)

El president del Comitè, Xavier Gumà ha sol·licitat en primer lloc que la informació exposada se’ns lliuri per escrit, i ha manifestat que cap de les 32 mesures NO JUSTIFICA LA PRESENTACIÓ D’UN ERO.

A continuació ha manifestat que aquest Comitè negociarà sempre sobre la base que qualsevol mesura a aplicar  ha de ser VOLUNTÀRIA.

També ha fet constar que la negociació ha d’enmarcar-se en l’acord de bases per a la reforma de pensions, donat que les prejubilacions afectaran aquest. Igualment hem exigit la constitució de la mesa negociadora del conveni.

La direcció ha respòs que avui mateix ens lliurarà la informació sol·licitada, i s’ha mostrat oberta a la negociació del pla estratègic en el marc de la reforma de les pensions.

S’ha fixat una nova reunió per DIJOUS 15 D’ABRIL, data límit fixada en la primera reunió per a la negociació al departament de treball.

Demà el comitè intercentres es reunirà per analitzar la documentació que ens lliuri l’empresa aquesta tarda i decidirà les properes actuacions.

Deixa un comentari