Pensions 4

L’empresa va anular la reunió del dia 7 de setembre posposant-la al 21 d’aquest mes per “motius d’agenda”

Ahir la direcció va abandonar la reunió al.legant que havien més membres del comitè a la reunió que els titulars.

Dimecres passat ens vam reunir els tres sindicats al comitè intercentres per consensuar una posició  conjunta sobre la negociació de les pensions. Fruit d’aquesta reunió es va acordar un document conjunt sobre les bases per la reforma de les pensions que considerem correctes. En aquest document s’han incorporat els plantejaments que ha fet l’ATAB a les reunions sobre la necessitat de que la direcció es comprometi a mantenir la plantilla en els propers anys, que la transformació del sistema sigui gradual en 4 anys i altres aspectes de detall.

Ahir vam entregar aquest document a la direcció i del que no tenim resposta, ja que van abandonar la reunió.

Reunits els representants dels treballadors entre nosaltres ahir, vam constatar les diferències que hi ha en el sí de la majoria sindical, amb una forta discussió en la que els delegats d’UGT acusaven als de CCOO d’haver posat sobre la taula de la negociació la possibilitat de pactar un E.R.O. amb un pla de prejubilacions que suposaria la reducció de la plantilla en 170 llocs de treball.

Els delegats d’ATAB a la negociació afirmem que en cap moment l’empresa  ens ha parlat d’aquesta possibilitat i desconeixem les seves condicions, i que la situació actual és fruit de la descoordinació dels sindicats i d’una manifesta voluntat d’una part de la direcció que vol espatllar qualsevol negociació col.lectiva per poder justificar la presa de mesures de reducció de plantilla totalment injustificades.

En el transcurs de la reunió vam rebre informació de companys que estan sent acomiadats d’ASERCO sense justificació, augmentant encara més el nivell d’inseguretat i malestar que acumulem ja des d’abans del estiu.

En els propers dies ens adreçarem a la direcció de l’empresa per que ens diguin si la negociació de les pensions continua o si ja no els interessa el tema i cal que ens preparem per altres coses.

ATAB 22/09/2009

Deixa un comentari