Manifestació 05/11/2008

En defensa de l’ocupació i la indústria

Milers de treballadors/es surten al carrer a Barcelona

La classe treballadora ha donat una resposta contundent pels carrers de Barcelona a la situació que viu l’economia catalana i, en especial, la indústria. Nombrosos representants d’empreses en situació de crisi o víctimes de decisions empresarials injustificades van sumar-se a la crida de USOC, CCOO i UGT sota el lema “En defensa de l’ocupació i la indústria”.

Nissan, Pirelli, Tyco, Frigo, Robert Bosch són algunes de les empreses que ahir van protagonitzar la manifestació més massiva de les diverses que en les darreres setmanes ha portat al sindicalisme confederal al carrer. La advertència a les tentacions patronals d’aprofitar la conjuntura per expulsar treballadors del mercat laboral i la crida a l’administració a actuar amb contundència van ser alguns dels missatges dels agents socials.

Antònia Gil, secretària general de la USOC va manifestar “La classe treballadora no assumirem els costos d’una situació econòmica que no és responsabilitat nostra”. Gil va advertir “les administracions han d’actuar amb contundència en la gestió dels expedients de regulació, les seves decisions marcaran les línies vermelles d’aquest procés i donaran un toc d’alerta a tot aquell que vulgui deslocalitzar produccions amb l’excusa de la crisi”

USOC 06/11/2008

Deixa un comentari