La mediació no avança

S’anul.la la reunió.

 

Minuts abans d’acudir avui dimarts 6 d’abril a les dependències del Departament de  Treball, un representant de la Direcció de l’empresa ha contactat amb el Comitè Intercentres per comunicar-nos que les mediadores havien contactat amb la Direcció per saber com estava el tema de l’expedient a la Secció Sindical de la UGT. Donat que han comunicat que l’expedient seguia el seu curs, el departament de Treball ha aplaçat la reunió prevista per avui a les 16.00.

Malgrat això, els membres del Comitè hem decidit igualment acudir a la reunió a l’hora prevista, ja que no disposàvem de la comunicació oficial d’aquest aplaçament.

Reunits amb la mediadora, la nostra sorpresa ha estat quan ens ha informat que ha estat l’empresa i no el departament de Treball  qui ha demanat que es suspengués la reunió.

No comprenem aquesta actitud de l direcció, ja portem dues reunions perdudes i el termini fixat per a la negociació s’està exhaurint. El que sembla clar és que no tenen cap voluntat de negociar res de res. Pensem que aquesta voluntat es demostra acudint de bona fe a la mesa de negociació, tal i com nosaltres sí hem fet.

 

Deixa un comentari