Horari tècnics i administratius

 

Tècnic i Administratiu: “si plegues a la teva hora, no prosperaràs !”
 

 
 
Missatges com aquest, són els que s’estan estenent a tota la plantilla, i molt especialment dirigits a tothom que vulgui promocionar. 
 
Tant s’hi val si treballes amb eficàcia, dedicació i compromís. El que de veritat compta és la presència al lloc de treball, imposada de vegades subtilment, de vegades de forma evident. 
 
Alguns comandaments encara no s’han assabentat que presència no és igual a eficiència: Espanya està a la cua a la UE quant a rendibilitat, i en canvi és dels primers de la llista en no-conciliació.
 
  
Sembla que el missatge de conciliació està molt en boca de tothom, però només per quedar bé i donar una bona imatge. 
 
És evident que aquella distribució desitjable del temps basada en els tres 8 (8 hores de feina, 8 hores de temps propi, 8 hores per al descans) s’ha alterat a favor del temps de treball i en detriment dels altres aspectes.
 
 
A banda del temps que dediquem a la feina, tots necessitem administrar el nostre temps per poder gaudir amb la nostra família, tenir cura de nosaltres mateixos i de la nostra llar, participar en la vida social i associativa del nostre entorn (a l’escola dels nens, a l’escala de veïns, etc), descansar…
 
Són els comandaments els que han de prendre la iniciativa. No només deixant de pressionar els seus treballadors, sinó amb l’exemple. Les seves famílies també els ho agrairan. 
 
 
Conciliar la nostra vida personal i familiar amb la nostra vida laboral, és el nostre dret. 
 
 
A les seves mans està respectar-lo, però també a les nostres fer que es respecti. 
 
 
ATAB 22/10/2008 

 

 

Deixa un comentari