Canvis en el Comitè

Nous acords en el Comitè Intercentres

En els últims temps els enfrontaments entre la majoria sindical constituïda per UGT i CCOO han estat constants, el que ha provocat la inoperància dels òrgans unitaris de representació sindical.

D’altra banda les coincidències entre UGT i ATAB han estat nombroses en els darrers mesos, tant en la negociació del Conveni com en la de les Pensions.

Finalment, la suposada col.laboració de CCOO amb la Direcció de l’empresa per la possible presentació d’un Expedient de Regulació d’Ocupació i el tracte de favor que rep aquest sindicat per part de la Direcció de Recursos Humans han provocat el replantejament de la situació per part del nostre sindicat.

En aquest sentit hem arribat a un acord amb la Secció Sindical d’UGT per renovar els càrrecs i membres de les diferents comissions del Comitè d’Empresa.

Aquest acord té tres eixos bàsics:

1.- La tornada d’ATAB als llocs de responsabilitat del Comitè que ens corresponen al ser el sindicat majoritari a Aigües de Barcelona.

2.- La reforma de les diferents comissions de treball delegades del Comitè amb la recuperació del criteri de proporcionalitat al resultat de les passades eleccions sindicals (tal com estableix el conveni col.lectiu).

3.- La constitució d’una majoria sindical que treballi de veritat per el manteniment de l’ocupació a Aigües de Barcelona.


Concretament:

– Xavier Gumà presidirà el Comitè Intercentres.

– Eva Ferruz serà representant del Comitè en el Consell d’Administració.

– Salvador Picola serà el representant dels pensionistes a la Comissió de Control del Pla de Pensions.

– La resta de comissions s’aniran canviant gradualment segons la representació real de cada sindicat.

– El Comitè Intercentres farà les propostes que siguin necessàries per garantir el manteniment dels llocs de treball que posa en dubte la Direcció.


ATAB ha arribat a aquests acords amb la ferma voluntat de donar el protagonisme que li correspon als òrgans de representació unitaris dels treballadors i garantir una majoria sindical forta que pugui fer front als reptes de negociació plantejats en l’actualitat.
Intercentres


Deixa un comentari