ATAB Solidària

Campanya Banc d’Aliments

torreon

05/06/2013 NOTA INFORMATIVA ATAB


Benvolgut/da company/a,

 

Durant els mesos de març i abril hem realitzat una campanya destinada a la compra d’aliments per als Menjadors de Càrites.

 

En el compte habilitat a aquest efecte hem recollit 5.671€, als quals cal sumar l’aportació del sindicat de 465€, totalitzant els 6.136€ amb els quals hem tancat aquesta campanya.

 

El 2 de maig demanem pressupost a tres grans cadenes d’alimentació i una vegada comparats els preus decidim efectuar la compra a Mercadona per ser la que amb diferència ens oferia millors condicions.

 

Com veureu, s’han pogut comprar més de 5.500 litres de llet, 500 litres de brou, 800 quilos de llegums, 400 litres d’oli i 500 paquets de galetes.

 

El 14 de maig, Mercadona va lliurar en els magatzems de Càrites la comanda d’aliments que havíem efectuat.

 

Com és costum en aquests casos, adjuntem:

 

– Relació de donatius amb inicials dels impositors i import de la donació. relaciodonatius pdf 8Kb.

 

– Factures de compra de Mercadona (Hi ha tres, ja que les Caixes tenen un topall de 2.500 € per compra). facturesmercadona pdf 464Kb.

 

– Carta d’agraïment i justificant de recepció de la comanda de Càrites. pdf carta 43 Kb.

 

Si tots els sindicats impulsessin en totes les empreses que encara funcionen aquestes campanyes entre els treballadors, podríem acabar amb la gana que avui pateixen importants sectors de la població.

 

La composició de les persones que van a Càrites ha canviat substancialment en aquests últims anys. Avui la gran majoria són treballadors en atur i les seves famílies, les que es veuen obligades a acudir a aquests menjadors.

 

Agraïm la vostre generositat a tots els que heu participat amb els vostres donatius en aquesta campanya.

Deixa un comentari