Assemblea General 07/06/2010

Tots i totes vam estar.

assemblea general

Primer de tot, agrair-vos la vostra assistència i participació a l’Assemblea de dilluns 7 de juny a les cotxeres de Sants. La sala estava, altre cop, plena a vessar.

Hem pres nota de totes les vostres intervencions, que de veritat ens aporten moltes coses i ens ajuden en aquest procès.

Reiterem la nostra voluntat expressada ahir de lluitar perquè les prejubilacions que ha plantejat l’empresa tinguin totes les garanties, i per mantenir l’ocupació de qualitat a Aigües de Barcelona. Els que se’n van, ho han de fer en bones condicions i lliurement, i els que es queden, amb totes les garanties que l’empresa té un projecte de futur on hi tenim molt a dir.

Us demanem que mantingueu la tranquil·litat i la confiança.

Sobre l’oficina d’informació que la direcció ha posat en funcionament, volem recomanar-vos que no acudiu sols si us criden. Aneu-hi acompanyats d’un delegat de l’ATAB.

Dimecres 9 de juny, a les 12,00h acudirem a la mediació a què estem convocats al Departament de Treball. Us informarem del contingut d’aquesta reunió tan aviat ens sigui possible.

ATAB 08/06/2010

assemblea general

  • A la premsa:

La reanudación de las negociaciones sobre el reajuste de Agbar frena las movilizaciones.

La reanudación de las negociaciones en Aguas de Barcelona sobre el reajuste laboral ha alejado una posible huelga de empleados, ya que se ha convocado una mediación con la Conselleria de Trabajo para el miércoles, explicó en declaraciones a Europa Press el coordinador del sector de aguas de CC.OO. de Cataluña, Francesc Xavier Garcia.

Los empleados celebraron hoy una asamblea general después de que el jueves la empresa convocara a algunos trabajadores, a uno de los cuales “para decirle que querían despedirlo”, explicó Garcia. Añadió que el viernes la compañía se disculpó, y que a última hora recibieron la convocatoria de la mediación.

Subrayó que el 31 de mayo “se había roto el proceso de negociación”, y explicó que Agbar quiere despedir a 194 personas. Añadió que en febrero eran 203, pero que durante estos meses nueve ya se han jubilado.

Europa Press 07/06/2010

Agbar espera acabar mañana con el conflicto laboral por los 194 despidos que plantea

El presidente de Agbar, Angel Simón, afirmó hoy que espera desencallar mañana las negociaciones con los sindicatos para hacer efectivo el recorte de plantilla de unos 194 trabajadores, fruto, según dijo, de haber implantado mejoras tecnológicas que buscan mejorar la eficiencia de la compañía.

Mañana está previsto que sindicatos y empresas mantengan una reunión mediada por la Conselleria de Trabajo después de que el lunes los trabajadores, reunidos por la tarde en una asamblea, acordaran volver a negociar y desestimaron recurrir a la huelga.

Desde que comenzó el proceso, la compañía, participada por Suez Environnement (75%) y Criteria (24%), ha ofrecido medidas no traumáticas, como prejubilaciones o recolocaciones.

El Economista 08/06/2010

Deixa un comentari