Acord 15/12/2011

Informem que dijous, a última hora, la representació social i la direcció de l’empresa vam signar un acord que, en els seus punts més rellevants, recull el reingrés dels treballadors afectats per l’externalització de l’1 d’octubre,

en un termini màxim de temps (01/10/2014), i, pel que fa a la reorganització que la direcció pretenia imposar, s’ha acordat constituir una mesa de negociació d’Operacions i de Producció, on s’acordaran els termes de l’esmentada reorganització.
Els nostres companys de Facturació, Back Office i Compres i Logística mantindran les condicions del conveni d’Aigües de Barcelona fins que arribi el moment de la seva reincorporació. Una comissió creada a l’efecte vetllarà perquè s’agilitzi el retorn dels afectats. També podran acollir-se als acords de l’ERO 2010 pel que fa a les prejubilacions i a les baixes incentivades.
A la signatura de l’acord, la representació de l’Intercentres, a fi de mostrar la seva voluntat negociadora, s’ha compromès a retirar el conflicte col·lectiu interposat per l’externalització dels nostres companys, i a desconvocar la vaga plantejada per als dies 24, 25 i 26 de desembre.
L’acord es ratificarà pel Comitè i per la Direcció en el Tribunal Laboral de Catalunya, en el termini d’un mes. Properament us convocarem a una Assemblea General per a detallar-vos tots els aspectes d’aquest acord.

Ens felicitem a tots i a totes els que hem fet possible aquest acord. Gràcies per la vostra confiança !

…als que no us heu deixat atropellar i heu interposat la corresponent demanda,
…als que heu acudit a les mobilitzacions quan us ho hem demanat,
…als que acudiu a les Assemblees,
…als que expresseu les vostres opinions,
…als que heu col·laborat econòmicament amb les despeses que ha generat tot aquest procés,
….als que hem mantingut en el nostre lloc fins que hem aconseguit asseure’ns en una taula de negociació que finalment ha fet possible un acord,
….i molt, molt especialment als treballadors i treballadores que us heu apuntat als Comitès de Vaga, per la vostra magnífica solidaritat.

També ens felicitem perquè la Direcció hagi entès que és imprescindible buscar acords amb la representació dels treballadors, i complir-los, per poder seguir avançant en els canvis que calgui implantar.
Esperem que tots els que no heu confiat en nosaltres i no ens heu recolzat en aquest procés, hagueu entès que si ens mantenim junts i ferms, tenim més a guanyar que a perdre.

16/12/2011 ATAB

Deixa un comentari