Reunió amb la Direcció

El Comitè Intercentres informa sobre la reunió del 1/03/2010

1. Resum de la reunió amb la direcció

Assistim a la reunió el Comitè Intercentres en plè i per part de la direcció de l’empresa el Sr. Arsenio Olmo, Sr. Ciril Rozman, Sr. Manuel Cermerón, Sr. Rafael Blesa, així com el seu assessor, Sr. Arguiñáriz.

La primera intervenció de la direcció ha estat en el sentit de mantenir el seu ordre del dia sobre la base de constituir la Mesa negociadora que hauria de tractar el detall i la implementació del seu pla estratègic.

El Comitè intercentres ha exposat el seu interès per negociar qualsevol mesura que sigui adient, però sempre des de la perspectiva de l’esperit de l’acord de bases per a la reforma del sistema de pensions, acord que en cap cas pot acollir acomiadaments de cap mena.

La direcció de la companyia, mitjançant el seu assessor, ha manifestat que:

  1. La decisió de l’empresa és dur a terme, tant sí com no, la seva reestructuració.
  2. Els agradaria arribar a un consens amb la part social, tot i que en cas de no assolir aquest consens, la direcció implementarà el seu projecte, respectant sempre el que aquesta direcció estima com a legalitat vigent.
  3. El fonament del seu projecte és un ERO el qual no està basat en causes econòmiques, sinó en causes tècniques, organitzatives i de producció.

Davant la insistència del Comitè Intercentres demanant que se’ns presenti la documentació oportuna del seu projecte, la direcció ha manifestat que tant bon punt el comitè entri a negociar-lo se’ns lliurarà.

A la vista de la insistència del Comitè Intercentres perquè els acomiadaments siguin retirats de qualsevol Mesa de negociació, l’empresa ha decidit donar per acabada la reunió.

Valoracions del Comitè Intercentres

Aquest comitè no pot seure a una Mesa de Negociació que impliqui acomiadaments de cap mena. La base de qualsevol procés negociador que impliqui una reestructuració de la companyia no pot ser una altra que l’acord de bases per a la reforma del sistema de pensions del passat 27 de novembre de 2009.

La situació actual requereix que us convoquem a una ASSEMBLEA GENERAL DE TREBALLADORS I TREBALLADORES el proper dimarts dia 9 de març a les 18.00h amb l’objectiu de informar-vos àmpliament.

Properament us donarem més detalls de la convocatòria de l’esmentada assemblea.


2. Nota publicada avui a la intranet per la direcció de la companyia

El Comitè Intercentres vol expressar el seu absolut rebuig a la nota que aquest matí ha publicat l’empresa a la intranet relativa a la darrera publicació de la Secció Sindical de la UGT. Des del Comitè Intercentres es combatrà, des de la més absoluta unitat i amb tota la contundència possible, qualsevol acció de la direcció adreçada a menyscabar la llibertat sindical i d’expressió de qualsevol dels seus integrants.

LA MOBILITZACIÓ CONTINUA,


CAP ACOMIADAMENT A AIGÜES DE BARCELONA!

Comitè Intercentres, 1 de març de 2010

Deixa un comentari