2007 Pensions


NOVA RETALLADA A LES NOSTRES PENSIONS

El passat mes de juliol, amb els vots favorables de la representació de l’empresa i de CCOO i UGT i el vot en contra de l’ATAB, es va aprovar una retallada en el nostres drets per pensions.

Concretament, en el cas de concurrència de pensions, els empleats o els seus beneficiaris que a l’hora d’accedir a la pensió d’Aigües complementària de la pensió de la Seguretat Social estiguin cobrant una altra prestació de la Seguretat Social (per exemple pensió de viduïtat, incapacitat, orfandat), comprovaran, amb els números a la mà, com els perjudica l’aplicació d’aquest acord.

Fins ara el complement que abonava l’empresa es calculava com a diferència del que la Seguretat Social pagava al beneficiari de la prestació. A  partir d’ara el càlcul es farà sobre la base del que la Seguretat Social hauria de pagar de no existir la concurrència de pensions, i no sobre el que el beneficiari cobra en la realitat.

Els signants d’aquest acord, diuen que la situació anterior suposava un “enriquiment injust” dels vidus, orfes o incapaços. Nosaltres considerem que l’enriquiment injust és el que tindrà l’empresa amb aquesta modificació.

 

Els representants d’ATAB tornen a la Comissió de la Jubilació Parcial després d’una llarga disputa als Tribunals Laborals:
 

Deixa un comentari